Pasen 2022

Karen 0

Pasen 2022

Zaterdag 9 april 2022 om 10.30u is de jaarlijkse Paasactiviteit voor alle kinderen (t/m groep 8) in Egchel (let op: deze keer in de ochtend i.p.v. de middag). We verzamelen bij het schoolplein van IKC de Kemp.

Dit jaar hebben we twee activiteiten georganiseerd. Voor de jongste kinderen (0 jaar t/m groep 5) gaan we paaseieren zoeken op het schoolplein van IKC De Kemp. Er is ook een mogelijkheid tot schminken voor de kinderen die dat leuk vinden.

Voor de oudere kinderen (vanaf groep 5) hebben we een fotospeurtocht georganiseerd door Egchel. (Let op: hier is geen begeleiding van KVW aanwezig – de kinderen lopen dit zelfstandig of worden begeleid door een ouder)

Opgeven kan vóór 28 maart, via deze link! (Let op: de eitjes worden alleen verdeeld onder de kinderen die zich hebben opgegeven!) Er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Meenemen (onderbouw): Een mandje waar de eitjes in kunnen.

Bij extreem slecht weer, houd Facebook de avond voor en de ochtend van 9 april in de gaten. Als het te slecht is, lasten we de activiteit af en laten we dit weten via Facebook.

Groetjes,

KVW Egchel