Sint Maarten

Rudy 0

Op zaterdag 5 november 2022 organiseert KVW Egchel voor de kinderen van Egchel Sint Maarten. Jullie worden om 18.15 uur verwacht bij café Bej Manders. Vanuit daar zullen we in een lampionnenoptocht door het dorp naar de troshoop lopen. Vergeet dus vooral jullie (zelfgemaakte) lampionnen niet! Door al die lichtjes zal het een feestelijke optocht worden door Egchel. Door de muzikale ondersteuning van de muziekvereniging zal het alleen maar gezelliger worden.

Troshoop
Op zaterdag 5 november 2022 zal bekend worden waar de troshoop komt. Voor de exacte locatie kunnen jullie tussen 12.00 en 13.00 uur bellen met Rudy Stevens. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 21 348 079.
Tussen 14.00 en 16.00 uur kan snoeihout worden gebracht. Het mag alleen schoon en droog snoeihout zijn! BUXUS mag ook mits wortels vrij van zand en droog zijn. Boomstammen, boomstronken, geschilderd hout etc. zijn niet toegestaan.

Slecht weer
We gaan er niet vanuit, maar we kunnen er helaas niet veel aan doen. Mocht het slecht weer zijn, houdt dan even de website van KVW Egchel en / of de facebookpagina in de gaten. Hier wordt dan aangegeven of de activiteit afgelast wordt.