Sinterklaas

Het echte kinderfeest van het jaar! Sinterklaas. Sinds 2021 worden er twee sinterklaas activiteiten georganiseerd.

Sinterklaas in ’t Erf voor de jongste kinderen in Egchel en voor de wat oudere kinderen wordt er een ware apenkooien-pieten-disco georganiseerd. Beiden activiteiten zijn druk bezocht en zorgt voor sentiment bij zowel de ouders als de kinderen.

Sinterklaas in ’t Erf vindt altijd plaats op de twee zondag na de aankomst van Sinterklaas in Nederland en de apenkooien-pieten-disco volgt de vrijdag ervoor of erna.

Data 2023: zondag 26 november en vrijdag 24 november

Update 2023: 

Zoals vanouds organiseren we op zondagochtend een Sinterklaasochtend in ’t Erf. Dit vindt plaats op 26 november vanaf 11.00 uur. De inloop is vanaf 10.30 uur.
De pietendisco-apenkooi was voorgaande jaren een groot succes! Ook dit jaar organiseren we dit weer voor de oudere kinderen (groep 6-7-8). Dit vindt plaats op vrijdag 24 november aansluitend aan school (14.00 uur) tot 16.00 uur.
Kinderen van groep 6-7-8 hebben de keuze uit één van de twee activiteiten. Degene die zich aanmelden voor de Pietendisco-apenkooi mogen op 26 november ook naar ‘t Erf komen. Ze zullen dan géén cadeau krijgen. Dat krijgen ze tijdens de pietendisco-apenkooi.
 
Voor de cadeaus vragen we een eigen bijdrage van € 3,- p.p..
Sinterklaas is er voor iedereen, voor vragen over deze bijdrage kunt u contact opnemen met Wendy Geraeds (06 – 1446 3646).
Opgeven kan tot vrijdag 28 oktober. https://forms.gle/qufpJzoEE8SYW9iD7