Zomerdagen 2022

Rudy 0

Het einde van het schooljaar is weer in zicht. De KVW zomerdagen komen er aan! En wel op vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli. Op deze dagen kunnen alle kinderen tot en met groep 8 op een leuke manier het schooljaar afsluiten en de zomervakantie beginnen! Wij van KinderVakantieWerk Egchel hebben weer een leuk programma opgezet. Zit een kind nog niet op de basisschool? Dan moet een ouder deze dagen het kind begeleiden.

Vrijdag 22 juli

We beginnen op vrijdag om 13:00 uur. Alle kinderen worden dan bij ‘t Erf verwacht. Hier zullen we gezamenlijk de zomerdagen openen. De kinderen tot en met groep 4 gaan naar de Boebadoefarm. Hier kunnen ze lekker spelen en ravotten! De kinderen van groep 5 tot en met 8 blijven in Egchel. Voor hun hebben we een spannend, creatief en actief programma.

Vanaf 17:00 uur gaan we naar Bej Manders. Hier gaan we BBQ-en. Papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s enzovoort zijn ook welkom! Voor de kinderen zal er nog vermaak zijn in de vorm van een buikschuifbaan en een springkussen. Verder zal er ook nog een tombola gehouden worden met leuke prijzen. Het officiële programma zal rond 19:30 uur eindigen! Natuurlijk kunnen jullie zo het zo laat maken als jullie zelf willen.

Zaterdag 23 juli

Deze dag gaan we op pad. We verzamelen om 10.00 uur bij ‘t Erf. Vervoer wordt door KVW geregeld. De kinderen tot en met groep 6 gaan deze dag naar Klein Zwitserland in Tegelen. Hier kunnen ze de hele dag spelen!

De kinderen van groep 7 en 8 gaan naar Weert. Daar gaan ze eerst klimmen in het Klimbos. Daarna gaan ze zwemmen bij d IJzerenman.

Deze dag moeten de kinderen zelf hun lunch en drinken meenemen!

Kosten

De eigen bijdragen voor de zomerdagen bedragen voor kinderen tot en met groep 6 € 17,50. Voor de kinderen vanaf groep 7 is de eigen bijdrage € 22,50. Dit is inclusief BBQ (3 stukken vlees, ranja).

Papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s enzovoort die op vrijdag komen BBQ-en kunnen hiervoor eetbonnen kopen. Kosten voor één bon is € 7,50. Dit geeft recht op 3 stukken vlees en 2 koffie / thee. Fris, bier, wijn en dergelijke zijn voor eigen rekening. Graag bij opgave aangeven hoeveel bonnen gewenst zijn! Zo hebben wij een idee hoeveel we moeten inkopen.

De totale eigen bijdrage kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL 35 RABO 01419 38 846 t.n.v. KVW Egchel ovv de naam / namen van de opgegeven kinderen. De opgave is na ontvangst van de betaling pas definitief. De eetbonnen voor de BBQ worden tijdens de BBQ uitgegeven.

Begeleiding

Voor beide dagen hebben we mogelijk extra hulp nodig. Op het opgave formulier kunt u dit aangeven. De organisatie gaat dan kijken hoeveel nodig is.

Aanmelden

Heb je ook al zo’n zin in de zomerdagen? Ga dan snel naar het aanmeldformulier en geef je voor 30 juni 2022 op!

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Carmen Rutten. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 2537 7585.