Zomerdagen

merdagen 2024 – zaterdag 6 en zondag 7 juli! 

 

Algemeen

De zomerdagen zijn voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool in Egchel (of kinderen in die leeftijd die woonachtig zijn in Egchel). 

Het thema is Reis rond de wereld. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen. Er wordt een verdeling gemaakt bij enkele activiteiten in onderbouw : groep 1-2, middenbouw: groep 3, 4 en 5 en de bovenbouw: groep 6, 7 en 8. We starten en eindigen de dagen gezamenlijk op de voetbalvelden. 

 

Op zaterdag 6 juli starten we om 10.00 uur op de voetbalvelden in Egchel . Er wordt gezorgd voor een lunch. We verwachten de dag af te sluiten rond 16.30 uur waarna we gezamenlijk een frietje eten en nog kunnen napraten onder het genot van een drankje. Ouders en broertjes en zusjes van de deelnemende kinderen zijn van harte welkom en kunnen ook mee-eten (voor een bepaalde prijs). Opgeven hiervoor kan op een later tijdstip. 
Op zondag 7 juli starten we ook weer om 10.00 uur op de voetbalvelden. Er wordt gezorgd voor een lunch. We verwachten de dag rond 15.00uur op de voetbalvelden af te sluiten. 

De kosten voor beide dagen zijn €12.50 per kind. Dit is incl. lunch op beide dagen en friet eten op zaterdag.

 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de zomerdagen. De voorbereidingen zijn in volle gang!